23 november 2015

Welkom!


Welkom op mijn blog


Ik ben begonnen met deze blog om mijn kennis en ervaring te delen.
Aangezien ik werkzaam ben als software ontwikkelaar in de ICT sector zullen veel van mijn blogs technisch van aard zijn. Het gebruik van informatie uit mijn blogs is geheel voor eigen risico.

De directe aanleiding voor het starten van een blog is een discussie op het Telfort forum over het wel/niet verstrekken van de inloggegevens voor telefonie. Voor internetverbindingen over xDSL verstrekt Telfort deze gegevens maar voor internet via glasvezel verstrekt Telfort deze gegevens (tot nu toe) niet.
Mijn eerstvolgende blog zal beschrijven hoe de SIP gegevens voor de telefonie op een glasvezel verbinding achterhaald kunnen worden.

Ik wens je veel plezier!
Albert Ritmeester

Geen opmerkingen:

Een reactie posten